Liket lever.

Detalj inspiration.
XOXO

CIAO

nu har jag suttit uppe med nytt inlägg sidan i 20 minuter, trodde jag hade något att skriva om men tydligen inte.. tappade totalt insperationen. åter kommer imorgon ;)
Har tränat min sista cheer träning och jag flåår ledsen gubba :(
tjing

Varför inte?

Elin kling- tjejer som kan klä sig i vad som helt men fortfarande se ut som en gud. Detta är ett exempel en beige byxdräkt som ser ut som en cykeldräkt inte snyggt MEN kan hon bära upp det så bra.  Jag avundas denna kvinnan och hennes gåva.

Härligt härligt men farligt farligt.

Höst? är det så illa att sommaren redan är slut att det där fantastiska soldagarna, grillkvällarna, uteplatshänget med bra musik dånande i öron ligger nu på 365 dagars väntelista? Jag har ingenting annat att säga än att tiden går så snabbt att jag sluta hänga med i tempot när sommaren tog sin början och nu är den över...
XXXX/ J

Back.

Nu är jag tillbaka i verkligheten. En verklighet med rutiner så nu ska det bli ändring på allt. Matvanor, sovtider, alkoholvanor och tobaksvanor. Om jag skall leva som jag gjort hela sommaren och jag ligga i graven innan 30 och det känns inte allt för aktuellt för mig. Detta var inlägget som ska bli en början på en vändning.
Do you want to be a part of it?

RSS 2.0