live and learn.


(blir gammla bilder i alla inlägg men jag har inga andra)

Jag trivs i Kungshamn det gör jag verkligen. Jag haft en kanon sommar hittils det har jag verkligen och att bo själv och ta hand om sig själv med människor som man inte känner eller aldrig har träffat har lärt mig mycket. Men jag har också lärt mig att uppskatta allting så mycket mer. Min familj, mina vänner mitt liv. Det är när man inte har det förgivet som man verkligen lär sig att uppskatta det.

Tjing.


trust me.

Asså jag vet inte vad det har varit med mig de senaste dagarna. Jag är bara så fruktansvärt bitter och trött på allting helt utan anledning. Jag vill bara åka hem lägga mig i min säng i mitt rum med mina lakan och bara vara helt ensam.. usch hemlängtan är ENORM!



miss my life

Okej jag fick chansen att uppdatera lite snabbt,sitter på jobbet och har ingenting att göra de ända jag vill är att mysa ner mig i min säng och dra täcket över huvudet och inte resa mig förens solen går upp nästa gång. Men som en hårt arbetande kvinna är detta tyvärr inte möjligt. Min födelsedags helg har tagit hårt på både mig och min plånbok. nu tillbaka till verkligheten återkommer när jag har möjlighet..

RSS 2.0