Håller inte med.

Inatt så har Linnea och Kajsa sovit hos mig och Linnea har så jävla konstiga rutiner så man skulle gå upp klockan 6 för man blir tydligen piggare då.. Jag håller inte med !

CHOO HEJ!

gästbloggare Kajsa U-B

hejhej glada efterblivna fula och fulla
ikväll är det jag som bloggar.. skoj
jag och linnea har haft en konstig söndag medans johanna har tränat
heeeeeeeeeeej
puss
kaos hos familjen karlsson!
ett jävla kollektiv,
orgie också!
enda bilden som passa
heej

hmm..

Jag har för det mesta lagt tid idag på att spana runt på internet efter trender jag gillar och ogillar.. nu när hösten kommer och det är mörkt och trist så behöver jag insperation av vad som kommer i vår.
ett plagg som jag blev lite fundersam över är trosshortsen. Jag kan inte avgör om dem är snygga eller inte. Detta är shorts som skulle kunna jämföras med de så kallade mormortroserna.  Jag tycker att det ser ball ut och så men borde man inte spara lite mer till fantasin? Vad tycker ni?
????????????

I like

MARCUS OHLSSON / LUNDLUND:
Jag verkligen älskar hans bilder., här snackar vi talang :)

Tid för tips

Transparenta plagg

Detta är något utav det jag tycker är och har varit snyggast i höst och hoppas att det håller kvar i vår. En transparent oversize tröja med en svart bandlös bh, magtröja, eller ett vanligt svart linne.
Jag tycker att på det sättet som huden lyser igenom tröjan är sjukt snyggt.
Stor tumme upp för detta plagg.



strumpbyxor med "mönster", transparenta byxor och höga strumpor tillsammans med skyhöga stövletter är sjukt snyggt. till detta kan man bära iprincip vad som helst en stor stickas tröja och bara se slapp på ett sjukt snyggt sätt.

Bustier, sjukt snyggt att ha som magtröja på sommaren till ett par höga levis shorts. På vintern är det snyggt att ha under exempelvis en ttransparent tröja eller en oversize tröja. Stort tummen upp för detta och kommer absolut ha minst en i min garderob senare i vår.



Att ha avklippta strumpbyxor under klänningar oversize tröjor har varit en stor favorit hög mig länge. Nåpgonting som kan göra denna outfit lite roligare är att man gör sönder strumpbyxorna.
TRASH IS THE NAME!!



today

jag vet inte men jag har ännu inte fått känslan av att skolan är igång men de kommer väl antar jag. Idag har jag köpt lite grejer inför fredag. Jag är sjukt taggad det är iprincip det jag tänker på hela tiden. för övrigt så hittade jag ett par byxor för 100 kr sjukt nice med min nuvarande ekonomiska situation. (de va snygga också). Sedan har jag suttit nu i en timme och kollat igenom klipp och läst texter och tips om du man gör den perfekta sotningen.
FREDAG= ROCKA OCH RULLA

gammal bild men det är rock handen som gör att den får vara med i detta inlägget också.


Vill ha just nu...

Skinn braller ( inte denna modellen utan högre i midjan, helst utan dragkedja och knapp.)
grymt snygg döskallering.

TRE STEGET

LÅNGT, KORT, JÄTTE KORT
SNYGG

Snyggare
Snyggast

SCHOOL

Idag var det tillbaka till verkligheten när skolan började igen. Det var inte så illa faktiskt och spanskan var ett plus nu när vi har halverat gruppen. Tummen upp för soledad för första gången på 1 och ett halv år.

Sinnes

Jag är trött, har träningsvärk och är bara jävligt däven för imorgon är det skola igen. Någonting som är ganska sjukt att på torsdag så fyller Anna Fjellgren 18 fucking år. Vilket betyder att det är feting ferre på Fredag med rock tema. Jag är sjukt taggad. Planer på kläder är
Svarta skinn byxor
Rockig t-shirt halvt istoppad
mina nya klackar
tatueringar på armarna och nitarmband
rockebilly, sotning och röda läppar.
låter sjukt bra..

Kass..

Jag vet att det är sjukt dålig uppdatering från min sida får höra det från min blogg stalker Nicolina ganska ofta. I övrigt så är jag äckligt förkyld vilket suger.. jag har köpt nya skor bild på dem kommer så snart som möjligt.. samt på alla köp jag gjorde i thailand.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
XOXO

Home sweet home.

Nu är jag hemma från den underbara varma och helt fantastiska landet Thailand. Det har varit tre under bara veckor med mycket sol, bad och thaimat. Nu befinner jag mig i chocktillstånd i Sveriges fruktansvärda kyla..
En liten samling..

RSS 2.0