YEAH.

imorgon är det Fredag fast ändå inte fredag, sjukt nice.
XOXO

Dagens köp.

Skor/Topshop, Blus/ H&M
XOXO

rump

skolan inställd lektion och brist på någonting att gör. suger !

H


EMO TIME.

Idag har jag flyttat vilket är anledningen till att jag tänkte öppna mig lite speciellt idag, spännande spännande. Det är nämligen såhär att jag har bott i samma hus sedan jag föddes i princip och det är mitt underbara barndomshem, min uppväxt, alla mina minnen kommer där ifrån ni fattar betyder mycket. Jag har ju vetat länge att vi ska flytta och så men idag när jag bestämde mig för att nu smäller de och jag tog allt jag ägde och åkte till lägenheten för gott blev det mycket känslosamt. Men nu sitter jag här och trivs sjukt bra, + att jag älskar mitt nya rum litet men supermysigt. Lägger upp bilder påt imon.
var dock äckligt söt som liten!
XOXO

P som i temat.

Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har inte varit i mitt sinnes fullabruk sedan de trevliga festligheterna i lördags. Här kommer bilder från detta.
Helt galet mycket dans, glada, roliga människor och FYLLA! tack för denna underbara kväll alla som medverkade
XOXO

PPP

ikväll smäller det, Jag ska på maskerad och jag Frida och Sarah ska klä ut oss till Power Puff Pinglorna. Temat är att klä ut sig till någonting på bokstaven P. Kommer bli hur kul som helst :)
Sarah, Frida och Johanna.
Bubblan, blomman, buttran.

F****

Helt underbara skor, hade verkligen inte bangat dem ;)

random.

Hade planer på att lägga in massa bilder från denna underbara vårdag men nu insåg jag att  sladden till mobilen inte var i nära hand samtidigt som jag inte vill att ni bloggläsare ska tro att jag inte bryr mig om er, därför detta inlägg. Förmodligen kommer vårbilderna senare idag. Möh.
BTW DETTA VAR MITT 100 inlägg på bloggen ! WIIIIE

DAEM.

Sjukt seg dag hade hål mellan klockan 11 och 3 och sedan när man kommer till matten har vi bara en halv timmes lektion. Inte riktigt värt det, det var en tanke som slog mig idag jag har ju hört att det inte kan gå en hel dag utan att killar tänker på sex och att det är så himla wow dom tänker bara på sex hela tiden kåtbockar typ. Men jag har tänkt på alkohol varje dag sedan jag kom hem från Playa börjar bli lite jävla orolig här :S
Vad säger ni? är jag alkis typ :/
XOXO

Vill !

Vill verkligen ha detta. Sommar med fina starka färger bar bent och klackskor. Massa vårmönster i olika former och färger för att skoja till vardagen lite och den transparenta skjortan från H&M hur bra som helst. Så åter kommer man till den punkt man alltid gör när de pratas om vad man vill ha, Jo pengar hur ska man kunna leva på 1100 kr i månaden när det finns så mycket man vill ha. Suck my dick.
XOXO

WATCH OUT.

Då var det dags, för Johannas första övningskörning watch out!
Efter det blir det träning i högsbo ser fram emot de som fan möööh, i love my team now;) bilder från tävlingen kommer senare ikväll, missa inte de for faan! ska se om jag kan lösa att lägga ut en film också kanske.
XOXO.

B-DAY.



Grattis till Linnea som fyller 18 år idag! puss och peace.


WILDCATS!

DM GULD! äckligt nice att vi vann har aldrig gjort så bra ifrån oss hoppas jag kommer kunna lägga in en film. Bilder kommer allt kommer jag är bara jävligt glad. Sover på saken en natt till. Jävlar va bra. Tjingeling
XOXO

Friday morning, goood morning.

Packa, frisören, skolan, hem. kommer bli sjukt dålig uppdatering i helgen. Detta beror på att jag ska tävla cheerleading i borås. dock kanske de kommer några smaskiga bilder från tävlingen på måndag.
Linne med text&BH/LINNE-bikbok, kostymbyxor/ Zara Väst/gina Tjocktröja/ H&M
XOXO

23:49 elit eller nått.

Obey my demand (OMD), hittade dessa bilder på en blogg och blev fruktansvärt kär. Sjukt snygga underkläder dock för snygga för att vara underkläder.
natti natti.

Back on track.

Ingen bra uppdatering under dagen men man kan faktiskt inte vänta sig mer en ett inlägg per dag utav denna unga dam som har så mycket som kretsar i hennes liv. Idag var de back in school helt okej känndes som en helt ny värld när man inte har varit utanför huset på två dagar liksom, dock visade sig livet utanför husväggarna sig inte sin bästa sida för fröken karlsson idag utan den SCHNEKNA bankomat jävlen åt upp mitt kort efter ett försök med "RÄTT" kod (tror jag). imorgon bitti blir de att bära av till frisören och ta bort det röda i håret.
Randig oversize tröja/ weekday, Leggnings/ bikbok, BH/LINNE/ bikbok TRENDIGT!
XOXO

Kurerar mig,

Börjar känna mig mycket bättre nu, hoppas jag kan gå till skolan imorgon känner att jag har missat massor :/
XOXO

mhm

nice.

vill bli äckligt mycket jävla frisk just fucking nu.

Jag vill bli frisk sitta ute i vårsolen och dricka kaffe, plus att jag får lite lätt panik för allt skolarbete som jag missar nu när jag är borta. Idag missade jag Engelska prov och inlämmning, på fredag är det case prov, torsdag inlämmning idrottsarbetet plus redovisning. Detta är helt galet jag vet inte vad jag ska göra. och värst av allt är nog att jag har tävling på lördag måste ju vara med och träna. Mööh de suger att vara sjuk.
Detta är vad jag vill göra just nu ! :/
XOXO/ sjuklingen

daem

Sjuk, hostar som fasen och är bara inte i något bra tillstånd. Var hos frisören imorse var tvungen att lägga mycket rött i håret för att aldrig bli grön igen så nu är jag halv om halvt rödhårig.
Nu blir det till att jag drar mitt nyfriserade huvud under täcket och kurerar mig.
XOXO/ sjuklingen

ITK

Dålig uppdatering igen, men jag är i alla fall sjukt trött och håller på att bli sjuk, inte okej ska fan ut ikväll och tävla nästa vecka. HOST & FÖRKYLNING SUG MIN KUK!!
Detta tyckte jag va sjukt snyggt skulle dock aldrig våga göra det.

Insperation

x
XOXO

Onsdag nått så ini helvete.

Igår innan jag la mig skrev jag en shopping lista och den blev nog lite för lång för både min ekonomi och mammas tillåtelse. Har kommit till ett stadie då jag får sjukt dåligt samvete av att fråga min mamma efter pengar. Dock har jag ju själv insett att jag på riktigt är en shoppoholic. Kan få ont i hjärtat av att se fula kläder pågrund utav att jag vet att man hade kunnat göra så mycket finare kläder av de matrialet. INTE OKEJ JOHANNA KARLSSON INTE OKEJ!



XOXO


SMD

Trött tisdag med matteprov, orkar verkligen inte skolan denna veckan trotts att jag är utvilad sedan i helgen. Jag räknade ut idag att det är ca 12 veckor kvar till sommarlov. WOOOW!
Avslutar inlägget med två äckligt snygga tjejer.
XOXO

BASIC.

Gladare idag dock känner jag mig lite snurrig och konstig, Har varit och bokat tid hos frisören de va på tiden jag vet.
Johanna loves basic, Svart tröja/ H&M

GE MIG.

är inte denna klänningen helt underbar, Den skall finnas i min garderob innan sommaren.



XOXO


olycklig kärlek.

Kärleken till klumpskor är enorm, kan verkligen inte hantera den dock gör min ekonomi att kärleken inte kan besvaras.
DE GÖR ONT DE GÖR ONT MED DE GÅR JAG HAR KLARAT MIG RÄTT LÄNGE JAG BÖRJAR BLI VAN JAG VET ATT DET GÖR ONT DET GÖR ONT.
XOXO/ BF

Bitter, trött och eländig.

förstår om ni är besvikna på min sjukt dåliga uppdatering idag, Har dock varit en usel söndagen orkar inte mer nu så jag ska banne mig avsluta den med att krypa ner i soffan med filt och mys och titta på Luftslottet som sprängdes.
XOXO/ bitterfittan.

Everyday is a lööörday.

Inte okej att ligga inne en såhär härlig lördag, därför måste jag göra någonting åt detta hejs.
XOXO

Sexy bitch.

Detta blev resultatet av min pyntade jacka,
Detta var hur jag såg ut idag ja bilderna är mongo men får ni leva med.
XOXO

OBOY, vilket vackert väder.

Vaknar upp till ännu en härlig vårdag, sista dagen på denna skolveckan och nu återstår bara helgen. Idag skall jag verkligen inte göra någonting sätta mig i solen på ett cafe dricka kaffe och kedjeröka, sounds awsome huh?, dessutom tänkte jag köpa virket till mitt klädpyssel som kommer utföras i helgen ( Antagligen).

Idag skall jag dessutom köpa mig ett parnya solglasögon, ett par liknande dessa.



XOXO.

It thake's two to make a thing go round.

Idag är jag sugen på Dr martens skor, har verkligen aldrig varit det innan men nu är jag sjukt sugen. Frågan är då om det är värt att köpa det nu när det snart är vår och hur mycket man kommer använda dom, Tyck till for faaan.
Jag idag med mina nya tröja från h&m, Kärlek till 100%.
XOXO

Filosofiska rummet med Johanna,

Hade en tanke såhär på kvällskvisten att det finns så sjukt mycket smyg psykopater i vårt samhälle, Jag tror det är fler en man kan ana. Kanske låter som en konstig tanke men många människor gör "onda" med en avsikt att göra någon annan människas liv surt och bittert, Jag hade aldrig klarat av det på grund utav att jag har empati för andra människor. Jag diskuterade detta med någon som sa att det är många psykopater som är högt uppsatta chefer på grund av att de inte har någon emapti och kan därför styra och ställa med människor hur de vill. Jag tycker det är helt stört hur man kan tillåta ett samhälle att fungera så. Tummbs down för det asså
Som god natt så får ni se en bild på mig från förra veckan när jag har mina grymma strumpbyxor som jag även visade i ett tidigare inlägg.

....

Just nu sprudlar det av ideér i min hjärna, har massa planer på att göra om mina kläder eller a pimpa som lite. Kommer bli nice ska nog köpa virke på Fredag och gör operation skinnjacka. Resultatet kommer i helgen.

Tummbs up.

I LIKE!

DAEM Damen ser ut som en dude.

dagens status är pigg och hungrig, ska inom kort bege mig in till stan och träffa Sarah och Anna vi ska ta en fika och bara ha de mys. senare ikväll är det träning nu är det bara 2 veckor kvar till Dm. Galet !
Jag Idag.
XOXO

RSS 2.0