i´m out of here.

Har precis packar klart för en helg på Grundsund, Jag är sämst på att packa jag vet packar samma mängd saker även om jag ska vara borta 4 veckor eller 2 dagar. Ska jobba på den biten.
Grundsund i helgen vilket betyder ingen uppdatering från min sida. MEN det kommer finnas smask smask grejjer när jag kommer tillbaka hoppas jag !
Puss för två dagars frånvaro.

MAXI MAXI MAXI.

Min nya maxidress från hm i like ! :)

jäkla shit.

Jag kan helt klart förstå att människor slutar titta in på min blogg, för jag är nog världens sämsta bloggare just nu. ska försöka bättra mig. Skulle dock vilja medge att denna dagen är den värsta någonsin bakfullare kan ingen vara.
GRATTIS KAJSA FUCKING UB VUXEN NU OCH SÅ!

i´m back for more.

Nu är jag tillbaka efter en sjukt bitter vecka där mitt humör verkligen inte varit på topp, därav den dåliga uppdateringen. men nu är jag tillbaka med nya krafter :)

Där snackar vi gött,

Jag är fortfarande sjuk och de vill verkligen inte gå över, imorgon är det träning och jag måste delta endast 4 veckor till tävling. inspirationen till att underhålla mina läsare ligger just nu på noll. Åter kommer när jag snackar gött igen
XOXO

Sorry.

Dagens dåliga uppdatering beror på fortfarande ganska dålig humör.

Det går inte bra nu, Tydligen :/

Häcken förlora, jag är sjuk och måste gå till skolan imorgon för jag har så sjukt mkt att göra.
En bild säger mer än tusen ord.

XOXO

:/

smärta smärta smärta, min rygg vill inte var min vän har så fruktansvärt ont.

Jag löser den skiten.

Söndag morgon sjukt seg, kvällen igår blev inte riktigt vad jag hade planerat. Började på Tempel bar i linné drack lite öl och hade de gött, sedan åkte vi hem till Lelle och där spårade det lite tror jag vet inte riktigt hur det blev på de viset haha. Idag blir det cheerleading träning efter ca två veckors paus med lov och inställda träningar.
XOXO

Trötthets skala 10.

trodde detta skulle bli en sjukt vettigt dag i och med att jag och Fiffi var ute och spring förut MEN FAN vad trött jag är. VÄRT.

YEAH.

Tunika weekday/ Kavaj topshop/ mina två nya ringar aviochlena.
Fredag slut på veckan och i vanliga fall Fest men idag så ska jag bara ta det lungt tror jag är ju självklart inte särskilt svår övertalad. Ska nu cykla iväg med pappa och äta mat mysigt.
XOXO

TJÖÖÖTA.

I och med att Elin Sköld (min trogna bloggläsare) klagade på min uppdatering så har jag gjort ett inlägg helt för hennes skull, självklart vill jag inte att hon ska tappa intressent. Elin jag ska aldrig ha dålig uppdatering igen.

YEAH (H)


Jag älskar detaljer men hatar att lägga pengar på det.

F****

Detta är känslan just nu inte bra alls, Häcken ligger under med 4-1 mot MFF och det uppskattar jag inte, gör mig sjukt bitter.
XOXO

tur i oturen.

jackan jag köpte igår står idag på blogg.se första sida "jackan som alla vill ha", Det kanske är tur för mig att jag köpte den idag men jävligt segt att man inte får vara någorlunda "själv" att äga den. tur i oturen skulle jag säga.
XOXO

dark.

Jackan jag la in bild på tidigare som jag såg att jag hittade på Forni kunde jag inte hålla mig ifrån länge, dock köpte jag min på Gina för den röda på Bikbok var slut. Men Ginas var exakt lika snygg. köpte även leopard shortsen jag visade igår. Extra skojigt jag och djurmönster det är något med det.
Älskar bilderna och färgerna på kläderna kommer vara så jag, dessutom älskar jag ringar på alla fingrarna mycket bra mycket bra. lite snabb inspIration fröken fesredig.
XOXO

BAEM.

Det var inte allt för länge sedan jag skrev om de underbara röda läpparna. Nu har jag hittat den nya vår färgen för mig mycket stark rosa, hittade dessutom ett läppstift i den färgen på Åhléns för 99 kr. Kommer inom kort att vara mitt.

inte helt fel huh?



Denna jackan från bikbok såg jag på fornis blogg och fattade ganska snabbt tycke för, så om jag känner mig själv rätt kommer den inom kort befinna sig i min garderob. dessutom gillar jag färgen röd men har inte ett enda plagg i det. kanske är påtiden nu, spring och sånt.
XOXO 


still the same.

Fortfarande underbart väder här i gbg och jag måste medge att jag läst på många göteborg bloggar att detta är den bästa vårstaden jag håller med till 100 % sjukt fin vår stad alltså. Stor kärlek till Göteborg.

i övrigt ingenting intressant att säga lägger in ett insperationsinlägg efter min träning :)
XOXO


Insperation.



Cape tycker jag är sjukt snyggt har köpt mig en som kommer synas på mig i vår, plus annorlunda strumpbyxor också jätte fint och kan verkligen göra en hel outfit.

Dessa shortsen från bikbok är en sjukt snygg detalj som kommer hamna i min garderob inom kort, kan dessutom tänka mig att ha den under ett par jeansshorts så de bara sticker ut längst ner, jag älskar också att hon är barbent med ett par rejäla skor.

Luvan lite "slarvigt" på huvudet är helrätt för mig just nu tycker verkligen att det är sjukt snyggt, ett annat exempel är en grå hoddie, skinjacka över och luvan halvt på huvudet sjukt snyggt.

Denna tjejen har ju verkligen lyckats med sina kläder sjukt classic men endå jätte snyggt, älskar det hon har gjort med leopardstrumpor under skorna, plus att jag är ganska kär i dem skorna hon har på sig men tyvärr finns dom inte kvar.

Denna veckan hade jag tänkt skriva mycket om just insperation, förhoppningsvis ett inlägg om dagen.
XOXO

HERE COMES THE SUN!





bild på min nya kavaj från H&M.

Underbar dag i solen, just nu sitter jag på min terass och njuter av dagens sista solstrålar. skolan har börjat och första dagen är avklarad. Nu när snön är borta och solen är framme måste jag säga att en liten gnista hopp inför sommarlovet har dykt upp i mina tankar.
XOXO

MAIJSIGT.

Sitter i min säng och väntar på bättre tider då jag ska orka ställa mig upp och göra mig iordning, i will i will. Har insett att jag köper kläder sjukt ofta, jag har sjukt mycket kläder men ändå har jag aldrig någonting att ha på mig, någon som känner igen känslan? så idag blir det ner på stan för 5 gången denna veckan och försöka hitta någonting att ha på mig.
XOXO

Grotäsktjävlatrendig.

ikväll är det Sara Camejo night, men va i hela helvetet ska jag ha på mig :/ nu ska jag i alla fall in till stan och köpa present träffa fiffi och elleb förhoppningsvis hitta något att ha på mig. i övrigt MÖÖÖÖÖÖH.

Tooorsdag.

Idag blir det Fest, bilder på gårdagens shopping kommer imorgon eller senare idag köpte ett par byxor/byxdress och en kavaj lite vårig och fin. I like shopping. (älskar denna bilden)
XOXO

in win it

Dags för en härlig dag på stan, shopping, fika och massor med mys :) Nicco min trogna bloggläsare "i´m in it to win it !"



XOXO

ars amandi.

denna tjejen slutar aldrig ge mig att leende på läpparna hon är så sjukt jävla vacker och tar så sjukt vackra bilder vilket endast sprider glädje och en gnista avund, men de får man stå ut med. älskar hennes blogg Fashiontoast.com

Dagens.

Idag blir det som hela helgen att Cheera för hela slanten, idag skall jag och vildkatterna tävla Just Move It. Hoppas på det bästa antar jag.
i like my team ;)
XOXO

Måndag morgon.

Tycker detta är en sjukt snygg look, älskar jackan, älskar hatten, älskar skorna och älskar färgerna.
XOXO.

BF

bakfylla, bakfylla, bakfylla, bakfylla och BAKFYLLA finner inga andra ord !

RSS 2.0